We hebben voor dit product nog geen reviews
Pluspunten
Minpunten
Net mijn bedrading ook helaas beschadigd. Is de bedrading makkelijk te vervangen?
Pluspunten
Minpunten
Frans W kun je ook aangeven hoe je het anders gemonteerd hebt? Ik heb gisteren een dergelijke drager gekocht en wil hem graag heel houden :-)
Terugkoppeling van importeur gehad. Komt er op neer dat er niets mis is met de constructie, maar met de gebruiker en de verkopende partij. Die instrueren verkeerd. Aan mijn opmerking dat er inmiddels meerdere dragers op die beschadigd zijn heeft hij geen boodschap. En een klacht bij uebler Duitsland komt ook bij hem, dus dat heeft geen zin.